Мікросимуляція руху PTV Vissim в режимі 3D VR

Поділитися:
ДослідженняДумкаІнноваціїІнструкціяСвіт

PTV Group у співпраці фахівцями з розробки 3D віртуальної реальності (VR) Forum8, розробили модуль для створення більш реалістичних симуляцій руху транспорту та пішоходів.

Модуль FORUM8 PTV Vissim, не тільки дозволяє відображати симуляцію на мікро рівні в інтерактивному 3D-режимі, але також дозволяє переглядати і аналізувати моделі пішоходів Vissim по-новому. Наприклад, користувачі можуть відстежувати переміщення  пішоходів під час симуляції і переглядати міський пейзаж «своїми очима». Крім занурення в симуляцію, користувачі можуть також управляти окремими транспортними засобами і за допомогою «симулятора водіння» або просто за допомогою клавіатури, переміщатися по дорожньої мережі і взаємодіяти з симуляцією руху Vissim раніше недоступними способами.

Відео роботи модуля можна переглянути за посиланням – https://youtu.be/2nbmEhFZbpI

За словами менеджера з продукту PTV Йохен Ломміллер, це дозволить десіжен мейкерам, побачити реалістичну візуалізацію майбутніх змін інфраструктури.

Джерело – https://www.itsinternational.com/its5/news/ptv-partners-3d-vr-specialist-forum8

Сподобалось?

Підтримати
Опубліковано: 14.06.2020

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/up300079/pro-mobility.org/www/wp-content/themes/promobilnist/single.php on line 96

0 комментар(і/ів):

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ми використовуємо файли cookie для аналітики та вдосконалення нашого сайту. Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie, закриваючи це вікно повідомлення або продовжуючи використовувати наш сайт. Щоб дізнатися більше, перегляньте нашу оновлену Політику конфіденційності.

Прийняти